A fenntartó neve: Perspektíva és Stúdium Alapítvány

A fenntartó székhelye: 4024 Debrecen, Kossuth u. 18. fsz. 2.

A fenntartó telefonszáma:  06-30-264-7262

A fenntartó e-mail címe: perspektivaesstudium@gmail.com

Az engedélyes neve: Görög Demeter Tanoda

Az engedélyes címe4087 Hajdúdorog Rákóczi körút 12.

Az engedélyes ágazati azonosítója: S0528161

Bejegyzett szolgáltatás: 33.1.35. tanoda

A bejegyzés hatálya: határozatlan időre szóló

Tanúsítvány

A Perspektíva és Stúdium Alapítvány az Európai Szociális Alap és Magyarország Kormánya támogatása keretében megvalósuló, EFOP-3.3.1-15-2015-00273 kódszámú program Hajdúdorogon Tanodát indított, és 2019. január 1-től állami támogatásból tovább működik.

A Tanoda típusú program, a hátrányos helyzetű tanulók iskolai lemorzsolódását csökkentő intézkedések támogatása céljából valósul meg.

A Tanoda a gyerekek és a szüleik által saját elhatározásából választott tanulást segítő és menedzselő családias, a résztvevők egyéni szükségleteihez, oktatási igényeihez messzemenő alkalmazkodási forma. 

Egy olyan nyitott, kirekesztésektől mentes, befogadó légkört biztosít, mely a bizalmas kapcsolati rendszer által elősegíti a személyiség szabad kibontakozását és a készségfejlesztést, ezáltal növelve a formális iskolai keretekbe történő integrálódás esélyét.

A Tanodai foglalkozásokon a részvétel díjtalan.

Amennyiben szeretné, hogy gyermeke egy olyan program részese lehessen, ahol érdeklődési körének figyelembevételével, tanulási képességeit játékosan fejlesztheti és különféle szabadidős tevékenységben is részt vehet, írassa be gyermekét a Görög Demeter Tanodába Hajdúdorog településen.

Tel.: 06-20980-4476